FANTASZTIKUS AJÁNLATAINK: 288 db-os Dolce Gusto kompatibilis kávé kapszula csomagunk  23.990 Ft-ért, 83 Ft/kapszula áron -- 300 db-os Nespresso kompatibilis kávé kapszula csomagunk 18.490 Ft-ért, 62 Ft/kapszula áron -- 4 kg-os szemes kávé csomagunk 12.990 Ft-ért, 3.248  Ft/kiló áron!

mokkapod@mokkapod.hu | Ingyenes szállitás csomagpontra 12.990 Ft feletti vásárlásnál! | 14 napos pénzvisszafizetési garancia!

Ismerd meg márkánkat, az olasz kávékapszulát

Ismerje meg márkánkat: Caffé De Roccis, az olasz kávékapszula!

Első kapszulás kávégépünket 2019 őszén kaptuk ajándékba, és az első adag, ugyancsak ajándékba kapott eredeti kapszulacsomag után bizony igen hamar elkezdtünk kompatibilis (tehát utángyártott) kapszulák után nézni. Ez adta az ötletet a webáruházunkhoz is, ahol szeretnék megfizethető és közben nagyon finom alternativákat kinálni.

Kompatibilis Dolce Gusto®, kompatibilis Nespresso® és kompatibilis Tchibo Cafissimo® kapszuláinkat és méltán népszerű pörkölt szemes kávéinkat Olaszországból importáljuk az évi 23 ezer tonna nyers (zöld) kávét feldolgozó Caffé de Roccis nevű cégtől. Importőrünket egy rövid olaszországi utunk során találtuk meg és miután meggyőződtünk arról, hogy 35 év tapasztalattal nemhiába Olaszország második legnagyobb pörkölője, le is adtuk első megrendelésünket. Saját tapasztalatunk és számos vevői visszajelzés biztosit minket arról, hogy jól döntöttünk: minden általunk forgalmazott kapszulánk és pörkölt kávénk fantasztikus ízélményt biztosit. A kapszuláknál feltüntettük az összetételüket is, igy biztosan mindenki megtalálja a neki való erősséget és izvilágot.

Minden kapszulánk újrahasznositható, kérjük, amennyiben módjukban áll, használat után a kapszulákat gyűjtse szelektiven. Valóban van egy kis macera a dologgal, de a környezetünk megér ennyit.

Rendeléseiket várjuk a hét minden napján sok szerettel! Ha kérdésük van, kérjünk, keressenek minket valamelyik elérhetőségünkön és örömmel segitünk!

A Mokkapod Kávékapszulák csapata

Egy kis jogi kitérő: A Nespresso® és a Nescafé® Dolce Gusto® a Société des Produits Nestlé S.A. bejegyzett védjegye. Balázs Vilmosné e.v. nem kapcsolódik sem közvetlenül, sem közvetve a Société des Produits Nestlé S.A.-hoz. Balázs Vilmosné e.v. nem kapcsolódik közvetlenül, sem közvetve sem a Gimoka S.r.l.-hez, vagy Tchibo Cafissimo®, Caffitaly ®, Caffitaly® Professional és K-Fee® márkákhoz, azok tulajdonosaihoz és a bejegyzett védjegyekhez sem.