ÓRIÁSI AKCIÓ! 200 db-os Nespesso kompatibilis kávékapszula csomagunk most csak 9.900 Ft-ért, 50 Ft/kapszula áron! VISSZATÉRT 144 db-os prémium Dolce Gusto kompatibilis kávékapszula csomagunk most csak 9.900 Ft-ért, 69 Ft/kapszula áron!

mokkapod@mokkapod.hu | Ingyenes szállitás csomagpontra 9.900 Ft feletti vásárlásnál! | 14 napos pénzvisszafizetési garancia!

Kávékapszula

A mai rohanó világunkban kapszulás kávékkal tudunk a legegyszerűbben, leggyorsabban és mindig ugyanolyan minőségű kávét készíteni. Minden kávékapszulánk, akár eredeti, akár kompatibilis, védőgázas csomagolásban van, így hosszú ideig megőrzik a kávék aromáját. Kérjük, amennyiben lehetőséged van rá, a kávékapszulákat használat után takaritsd ki és gyűjtsd szelektiven!
Tovább

Webáruházunkban eredeti és Olaszországból importált kompatibilis, megfizethető áru, kiváló minőségű kávékapszulákat,  szemes kávékat és kiegészitőket forgalmazunk. A fekete eszpresszó, a tejes finomságok és forrócsoki kedvelői is megtalálják kedvenceiket nálunk! A Nespresso® és a Nescafé® Dolce Gusto a Société des Produits Nestlé S.A. bejegyzett védjegye. Balázs Vilmosné e.v. nem kapcsolódik sem közvetlenül, sem közvetve a Société des Produits Nestlé S.A.-hoz. Balázs Vilmosné e.v. nem kapcsolódik közvetlenül, sem közvetve sem a Gimoka S.r.l.-hez, vagy Tchibo Cafissimo®, Caffitaly ®, Caffitaly® Professional és K-Fee® márkákhoz, azok tulajdonosaihoz és a bejegyeztett védjegyekhez sem.

Tovább