Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Balázs Attila
Cím:
1132 Budapest, Csanády 4/b
Telefon:
+36304742574
Áruház neve:
Mokkapod
Adószám:
55388458-1-41
EU adószám:
HU55388458
Nyilvántartási szám:
54059410
Bankszámlaszám:
12100011-17661456-00000000
IBAN:
HU07121000111766145600000000
Kapcsolattartó neve:
Balázs Attila
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36304742574
Kapcsolattartó e-mail címe:
mokkapod [kukac] mokkapod.hu

A Nespresso és a Nescafé Dolce Gusto a Société des Produits Nestlé S.A. bejegyzett védjegye. Balázs Attila e.v. nem kapcsolódik sem közvetlenül, sem közvetve a Société des Produits Nestlé S.A.-hoz. Balázs Attila  nem kapcsolódik közvetlenül, sem közvetve sem a Gimoka S.r.l.-hez, vagy Tchibo Cafissimo®, Caffitaly ®, Caffitaly® Professional és K-Fee® márkákhoz, azok tulajdonosaihoz és a bejegyeztett védjegyekhez sem.

 

Szállítás
Személyes átvétel
A megrendelt termékek a visszaigazolás után telefonon vagy emailben történt egyeztetés követően 1 munkanapon belül átvehetőek a 1132 Budapest, Csanády utca 4/b alatt. A személyes átvételt csak előre megrendelt termékeknél tudjuk biztositani, a helyszinen nincs lehetőség vásárlásra. A személyes átvétel fizetési feltétetelei: előre banki utalással, online bankkártyával vagy a helyszinen készpénzben.
Szállítási költség: 0 Ft
Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
foxpost_hu_xlsx_automata
A csomagterminálok országszerte több mint 100 helyszínen elérhetők, így egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheti át rendelését. Amennyiben rendelését 18 óráig leadja, a rendelést ettől a naptól számitva 2-3 munkanapon belül már át is veheti az Ön által választott célautomatából. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
6 999  Ft
799 Ft
7 000  Ft
-
Ingyenes!
MyGLS házhozszállítás
mygls_csv
Amennyiben az Ön által választott cimre szeretné megkapni a terméket, válassza a GLS házhozszállitást! Amennyiben a rendelést 18 óráig megkapjuk, a rendelés napjától számitva maximum 2 munkanapon belül, futárral kiszállitásra kerül Önnek a termék. A csomag online követhető. A várható kézbesítést megelőző 1 órán belül a futár a feladó által megadott telefonszámon a címzettet felhívja. Tájékoztatja a várható érkezéséről, és a csomaghoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról (utánvét, átvételre jogosult személy bizalmas csomag esetén, stb.), hogy a címzett felkészülhessen a csomag fogadására.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 500 Ft
15 000  Ft
-
Ingyenes!
MyGLS csomagpont
mygls_csv_dropoffpoints
Válassza ki az Önhöz legközelebb eső GLS CsomagPontot és kérje a szállítást egyenesen oda. A csomagátvevő helyen az értesítéstől számított 5 napon belül bármikor átvehető a küldemény. A GLS CsomagPontok hosszú nyitva tartási időben fogadják az ügyfeleket, így a legkedvezőbb időpontban veheti át a csomagot. Válassza ki a "Kiszállítás GLS CsomagPontba" opciót és adja meg a kiválasztott címet és az átvevő nevét. Szükség esetén több, akár 4 nevet is megadhat, amivel gördülékennyé teheti a csomagátvételt. A GLS közvetlenül a kiválasztott GLS CsomagPontba szállítja a csomagot.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 500 Ft
15 000  Ft
-
Ingyenes!
Fizetés
Bankkártyás fizetés
A Borgun a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely online bankkártya-elfogadást is szolgáltat más országok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számlára el tudják számolni az online kifizetéseket. A rendszerben Visa, Visa Electron, MasterCard és Maestro kártyákkal tud fizetni.

A bankkártyával fizetett összeg beérkezését követően a csomagot 2-3 munkanapon belül átveheti az Ön által megjelölt csomagautomatából vagy a kiszállitást végző futártól. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csomagautomatára a kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja.

Az átvétel módjáról több információt itt talál: https://foxpost.hu/csomagatvetel.
borgun_hu
Előre utalás banki átutalással
A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költségét banki átutalással, előre utalással is kifizetheti webáruházunk számára. A fizetendő összegről először dijbekérőt, majd fizetés után Pénzügyi Teljesitést Nem igényel megjegyzéssel számlát állitunk ki.

Az átutaláshoz szükséges adatokat (megrendelés száma, számlaszám, megrendelt termék adatok) a megrendelés webáruházban történő lezárását követően automatikusan elküldött email visszaigazolás részletesen tartalmazza.
Utánvétes fizetés Foxpost csomagautomatára történő kiszállitáskor
Az automatába kiszállított csomagot kizárólag bankkártyával lehet kifizetni az utánvétes átvételkor.

Felhivjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy utánvétes fizetési mód választásánál 190 ft utánvét dijat számitunk fel, amit Fizetési kezelési költség cimen tüntet fel a rendszer fizetéskor.

Vásárláskor válassza ki a lakhelyéhez legközelebb eső Foxpost automatát és adja meg mobiltelefonszámát. Miután a Foxpost futár átvette a csomagot a webshoptól, 2-3 munkanapon belül kiszállítja a választott célautomatába. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja. Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, a Foxpost sms-ben értesiti Önt. Az üzenetben talál egy nyitókódot. Látogasson el az automatához, adja meg az nyitókódot, bankkártyával fizessi ki a termék árát és nyissa ki a rekeszt.
Utánvétes fizetés GLS házhozszállitással történő kiszállitáskor
Házhozszállításos csomag esetében a futárnál készpénzben vagy bankkártyával lehet fizetni.

Felhivjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy utánvétes fizetési mód választásánál 500 ft utánvét dijat számitunk fel, amit Fizetési kezelési költség cimen tüntet fel a rendszer fizetéskor.

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok vagy meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését egymást követő munkanapokon. A várható kézbesítést megelőző 1 órán belül a futár a feladó által megadott telefonszámon a címzettet felhívja. Tájékoztatja a várható érkezéséről, és a csomaghoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról (utánvét, átvételre jogosult személy bizalmas csomag esetén, stb.), hogy a címzett felkészülhessen a csomag fogadására.
Személyes átvételnél készpénzben
A megrendelt termékek a visszaigazolás után telefonon vagy emailben történt egyeztetés követően 1 munkanapon belül átvehetőek a 1132 Budapest, Csanády utca 4/b alatt. A személyes átvételt csak előre megrendelt termékeknél tudjuk biztositani, a helyszinen nincs lehetőség vásárlásra. A személyes átvétel fizetési feltétetelei: előre banki utalással, online bankkártyával vagy a helyszinen készpénzben.
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet